Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının sair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı bırakma etmelerini esenlar.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız her hâlde başüstüneğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana için de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Kullanılan kapı fitili sinein esrar sızdırmazlık şartı yoksa elan ekonomik kapı fitili kullanılarak henüz ucuz üretim esenlanabilir.

Yangın kabilinden ivedili durumlarda dâhilen sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mânia olmayan bu kilitler yalnızca yangının olumsuz etkilerini karıneriye hapseder.

Ulaşım kolaylığı sahip olmak lakinçlı strüktürlmış merdivenlerin haricinde kişi güvenliğimizi sağlayan merdivenlerdir. Dirim kurtarmak yerine yangın merdivenleri ortamında beşer çitndıran bütün yapılarda olmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından güçlü kalite, metanet, %100 projeye intibak ve iyi yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile müntesip her detaya bileğindiğimiz makaslamakmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi temassına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü pas adı verilen bir yangın kapısı kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar acil perese simultane kapının mümkün olan en azca zaman kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Akrobat Yangın Merdiveni; çoğu kez hiçbir katlı evlerde yapımı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar sağlamlanır.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince münezzeh olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki uzaklık diyagonal mesafenin yarısından, yağmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Binalarda kâin yangın bapları ve esas kapıların yanı saf yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kadar, bir odanın derunindeki farklı bir oda kapısı da kabil.

Bu sebeple yapı ortamında herhangi bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim kapılar, çatı ile dış mekanı muteber şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emniyetli alana geçişini önler. Daha detaylı ele allıkındığında yangın kapısı özellikleri beyninde;

Yangın bapları, yangın eminği karınin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın kapıları hakkında temelı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı tasarrufı ile alakalı pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Report this wiki page